Житомирські рятувальники отримали сучасну пожежну техніку

Житомирські рятувальники отримали сучасну пожежну техніку

Фото, відео
Укрінформ
Шість підрозділів ДСНС Житомирщини отримали нову пожежну та аварійно-рятувальну техніку, яку передала Держслужба з надзвичайних ситуацій України.

Про це інформує прес-служба Управління ДСНС Житомирщини.

«За дорученням голови ДСНС України ми передаємо до підрозділів області 5 нових пожежних автоцистерн вітчизняного виробництва на базі КрАЗу, та 1 спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль на базі Volkswagen Caddy, отриманий в рамках співпраці ДСНС України з Німеччиною. Вже наступного тижня ця техніка буде на озброєнні у містах Житомир, Радомишль, Овруч, Коростень та селищах Ємільчине і Ружин» - цитує прес-служба першого заступника керівника рятувальної служби області Василя Кучина.

Техніка вкрай необхідна рятувальникам, адже парк пожежної техніки застарілий, тут є ЗІЛи, що використовуються понад 30 років.

Читайте також: Житомирщина тимчасово обмежила рух вантажівок через спеку

Пожежні автоцистерни, які вручили у суботу, значно потужніші та перевозять більше вогнегасних засобів – 4 тонни води і 400 літрів піноутворювача. Ця техніка оснащена засобами для індивідуального захисту особового складу, освітлення місця події та має підвищену прохідність.

Житомирські рятувальники отримали сучасну пожежну техніку / Фото: ДСНС у Житомирській області

В Управлінні ДСНС уточнили, що спеціальну аварійно-рятувальну машину легкого типу на базі Volkswagen Caddy отримає аварійно-рятувальна частина Житомира, яка залучається до ліквідації наслідків ДТП. Автомобіль обладнаний  спеціальним гідравлічним та пожежно-рятувальним спорядженням, що відповідає європейським стандартам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-