На Закарпатті водій збив двох пішоходів і втік

На Закарпатті водій збив двох пішоходів і втік

Укрінформ
У місті Виноградів, що на Закарпатті, автомобіль скоїв наїзд на пішоходів на узбіччі дороги, а потім втік з місця ДТП. В результаті аварії дівчина і хлопець віком 15 та 19 років отримали численні тілесні ушкодження. 

Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції у Закарпатській області. 

"Вчора, 5 травня, близько 23:10 на лінію "102" надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що по вулиці Комунальній у Виноградові водій автомобіля невстановленої марки здійснив наїзд на двох пішоходів і втік з місця аварії", – зазначили у відомстві.

З'ясувалося, що ввечері, близько 23:00, водій автівки, яка їхала в попутному напрямку з пішоходами, не впорався з керуванням і наїхав на них на узбіччі дороги.

Унаслідок ДТП дівчина і хлопець віком 15 та 19 років отримали численні тілесні ушкодження. З місця пригоди медики їх госпіталізували до травматологічного відділення районної лікарні.

Читайте також: На київській Окружній ДТП за участю таксі: одна людина загинула, є постраждалі

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, попередня кваліфікація події – ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження потерпілим) КК України.

Правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення", а також звернулися до громадян, які могли стати свідками автопригоди або володіють будь-якою інформацією про місцеперебування водія, з проханням повідомляти на лінію "102". У поліції встановлюють особу порушника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-