Під час затримання на хабарі високопосадовця помер посередник

Під час затримання на хабарі високопосадовця помер посередник

Фото
Укрінформ
На Буковині під час затримання на хабарі заступника начальника Бассейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет помер посередник, за допомогою якого було викрито схему з хабарництва.

Про це повідомив військовий прокурор західного регіону України Олег Сенюк у Facebook.

«Трагічний інцидент на затриманні. Під час одержання другої частини хабара в 15 тисяч доларів США та проведення огляду місця події посередника вразило серце. За попередньою версією, чоловік помер внаслідок ішемічної хвороби серця», – повідомив прокурор.

Він зазначив, що це сталося наприцінці дня 4 травня, коли на хабарі було викрито заступника начальника Бассейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет, який діяв за посередництва екс-голови органу місцевого самоврядування.

Як розповів військовий прокурор, 17 тисяч доларів призначалися за сприяння в одержанні дозвільних документів на видобуток органічного добрива - сапропелю на водних об’єктах Кельменецького району Чернівецької області.

Читайте також: На хабарі впіймали керівника "Хліб України” та заступника мера Чернівців

"Однак, під час документування цього злочину, а точніше вимагання та одержання неправомірної вигоди, посередник поскаржився на проблеми із здоров'ям. Тут же на місце події прибули працівники швидкої медичної допомоги і намагались врятувати чоловіка. На жаль, з прикрістю вимушений повідомити, в ході реанімаційних заходів він помер", - написав Сенюк.

Фото: facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-