Через стрілянину у Нікополі поліція відкрила три справи

Через стрілянину у Нікополі поліція відкрила три справи

Укрінформ
Поліція відкрила кілька кримінальних проваджень після стрілянини, що відбулася в п’ятницю на сесії міськради в Нікополі Дніпропетровської області.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«За фактом подій на сесії Нікопольської міської ради поліція відкрила ряд кримінальних проваджень. Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 293 (групове порушення громадського порядку) та ч. 2, 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) КК України», - йдеться в повідомленні.

В ході досудового розслідування поліцейськими встановлено 2 особи, які зробили постріли вгору. Їх опитали. Під час огляду поліцейські вилучили у чоловіків 2 спецзасоби для відстрілу гумових куль (спецзасоби зареєстровані та мають дійсні дозволи).

Читайте також: Стрілянину у Нікопольській міськраді розслідують як хуліганство

Як раніше повідомляв Укрінформ, 4 травня приблизно о 10.15 під час позачергової сесії Нікопольської міської ради VІІ скликання між депутатами та активістами виникла сутичка, в результаті якої один з чоловіків здійснив декілька пострілів вгору зі зброї. Ніхто з присутніх не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-