У Балаклії триває тління двох окремих осередків пожежі - ДСНС

У Балаклії триває тління двох окремих осередків пожежі - ДСНС

Укрінформ
На території військового арсеналу у м.Балаклія Харківської області, де 3 травня виникла пожежа, спостерігається незначне тління 2 окремих осередків, вибухів немає.

Про це повідомляє ДСНС України.

"Станом на 7 годину 5 травня ситуація контрольована, спостерігається незначне тління 2 окремих осередків. Вибухів боєприпасів не спостерігається. Підрозділи ДСНС здійснюють заправку водою трьох пожежних танків, які здійснюють гасіння в межах технічної території, задіяно 2 машини ІМР-2. Авіацією ДСНС проводиться гасіння окремих осередків на території арсеналу, 4 травня здійснено 15 скидів води (з початку робіт 23 скиди)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації всього залучено 108 чол. та 23 од. техніки, у тому числі від ДСНС 35 чол. особового складу та 9 од. техніки, з них 2 літаки АН-32П та 2 вертольоти МІ-8 з водозливними пристроями.

Читайте також: Штаб ЗСУ заперечує "вибухове знищення" боєприпасів у Балаклії

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі із головою Балаклійської районної держадміністрації Степаном Масельським. Ситуація перебуває на контролі ДСНС.

Як повідомлялось, о 13 год. 40 хв. 3 травня 2018 року у м. Балаклія на технічній території військового арсеналу Міністерства оборони виникло загорання сухої трави з подальшими поодинокими вибухами боєприпасів. Жертв та постраждалих немає. О 8 год. 40 хв. 4 травня пожежа локалізована на площі близько 35 га.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-