У херсонському ТРЦ бомби не знайшли

У херсонському ТРЦ бомби не знайшли

Укрінформ
Херсонська поліція після отримання анонімного повідомлення про замінування торгівельно-розважального центру "Fabrika", оглянула його приміщення та прилеглу територію і не знайшла там вибухових пристроїв.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Отримане повідомлення про замінування ТРЦ "Fabrika" виявилось неправдивим. В результаті проведеного там вибухотехніками та кінологами огляду приміщень і прилеглої території, вибухових пристроїв не виявлено", - розповів Байдаров.

Як він зазначив, із ТРЦ "Fabrika" були евакуйовані 1 тис. відвідувачів та персоналу. Охорону публічного порядку забезпечували 30 поліцейських.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка за "мінування" будівлі СБУ

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю на електронну пошту ГУ Нацполіції в Херсонській області надійшло анонімне повідомлення про замінування торгово-розважального центру "Fabrika". Це вже друге у травні повідомлення про замінування цього закладу. 2 травня 2018 року поліція Херсонщини теж отримала на свою електронну пошту анонімне повідомлення про замінування ТРЦ "Fabrika". Повідомлення виявилося неправдивим. Вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-