МОУ про ситуацію у Балаклії: вибухи низької інтенсивності й осередки тління

МОУ про ситуацію у Балаклії: вибухи низької інтенсивності й осередки тління

Укрінформ
На території військового арсеналу у Балаклії на Харківщині, де 3 травня сталася пожежа, наразі спостерігаються вибухи низької інтенсивності та незначні осередки тління.

Про це інформує прес-служба Міноборони.

"Територія арсеналу задимлена, періодично місцями спостерігаються вибухи низької інтенсивності та незначні осередки тління, які оперативно ліквідовуються пожежними розрахунками", - йдеться у повідомленні.

У Міноборони поінформували, що наразі пожежний літак Ан-32 виконав три, а вертоліт Мі-8 — чотири скиди води. В подальшому авіазасоби будуть залучатися за потребою.

"На місці події працюють 4 пожежних розрахунки від ЗСУ та 6 від ДСНС, 3 пожежні танки, інженерна машина розгородження, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8. До ліквідації наслідків також залучені 69 військовослужбовців Збройних Сил України та 25 представників ДСНС. Крім того, 11 пожежних розрахунків ДСНС перебувають на чергуванні у м. Балаклія", - додали у оборонному відомстві.

Читайте також: Відстань від пожежі до найближчого будинку в Балаклії – майже три кілометри

Як повідомлялося, 3 травня о 13.35 почалася пожежа в результаті займання сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу, який знаходиться у Балаклії на Харківщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-