Пожежа у Балаклії: поліція каже, що минулося без наслідків

Пожежа у Балаклії: поліція каже, що минулося без наслідків

Укрінформ
Унаслідок пожежі на колишній технічній території 65 арсеналу у Балаклії на Харківщині постраждалих немає, пошкодження інфраструктури також не зафіксовано.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"У зв’язку із надзвичайною ситуацією, яка сталася на території колишнього сховища у Балаклії, по тривозі піднятий увесь особовий склад поліції Балаклійського району. Постраждалих у результаті події немає. Порушень інфраструктури району не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для забезпечення охорони порядку у Балаклії у цілодобовому режимі розроблено розрахунок сил і засобів. Для перекриття доріг задіяні сили місцевої поліції, розставлені блокпости на під’їзді до військового містечка.

Читайте також: Танк наїхав на снаряд: в Міноборони назвали причину вибухів у Балаклії

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня о 13.35 почалася пожежа в результаті займання сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу у Балаклії на Харківщині. Там проводилися роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися в результаті торішньої надзвичайної події, коли на арсеналі сталася пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-