В Україні стартував конкурс для ЦНАПів

В Україні стартував конкурс для ЦНАПів

Децентралізація
Укрінформ
В Україні стартував конкурс для ЦНАПів щодо впровадження нової інформаційної системи.

Державне агентство з питань електронного урядування України організувало конкурс для Центрів надання адміністративних послуг, які можуть подати свої заявки для участі в пілотному впровадженні Інформаційної системи “Програмний комплекс автоматизації Центрів надання адміністративних послуг", що розробляється в рамках проекту підтримки електронного урядування для децентралізації в Україні EGOV4UKRAINE.

Про це повідомляє портал “Децентралізація”.

“Система буде запущена в пілотному режимі в 10 ЦНАПах до жовтня 2018 року, а потім впроваджена в невеликих центрах надання адміністративних послуг по всій Україні протягом наступних трьох років”, - йдеться у повідомленні.

Очікується, що Інформаційна система в 10 разів прискорить роботу адміністраторів центрів, забезпечуючи безперебійне електронне управління документами та доступ до даних державних реєстрів. Впровадження нової інформаційної системи є добровільним, а також безкоштовним для ЦНАПів протягом проектного періоду. “Вона повинна підвищити доступність і якість надання адміністративних послуг населенню, зменшити вартість оформлення документів, прискорити спілкування та забезпечить надійне зберігання і захист інформації”, - зазначається у повідомленні.

Для участі у відборі ЦНАПів необхідно подати анкету-заявку і форму опису технічних характеристик в електронній формі на адресу. Термін подання заявок -  до 18.00 16 травня 2018 року. Аналіз проектних пропозиції і формування рейтингової оцінки пропозицій — 30 травня 2018 року. Інформування учасників про результати конкурсу — 5  червня 2018 року.

Укладення угоди з переможцями – до 5 липня 2018 року. 

Читайте також: Бузька ОТГ: маленька громада з великими амбіціями

Розвиток інформаційної системи здійснюється як частина Програми “ULEAD з Європою”, яка співфінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-