На Львівщині двох хлопців обстріляли з автівки

На Львівщині двох хлопців обстріляли з автівки

Укрінформ
Поліція затримала трьох мешканців Львова, які напередодні у Жовківському районі області обстріляли та поранили двох молодих людей.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речниця обласного управління Нацполіції Світлана Добровольська.

«До правоохоронців 2 травня близько 23.30 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що у Жовківському районі на дорозі між селами були поранені двоє чоловіків, місцеві мешканці віком 20 та 25 років. У старшого лікарі діагностували вогнепальне поранення правого плеча, у молодшого – вогнепальне поранення кисті лівої руки», - зазначила Добровольська.

Як доповнив заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк, на місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники інших служб та керівництво поліції Львівщини. Було встановлено, що у чоловіків стріляли з автомобіля, ймовірно, червоного кольору, після чого зловмисники втекли з місця події.

Орієнтування на автомобіль, яким пересувались зловмисники, отримали працівники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, і протягом години в одному із сіл Кам’янко-Бузького району поліцейські виявили Audi 80, у салоні якого перебували троє чоловіків, які мали із собою вогнепальну зброю.

Читайте також: У 36-ій бригаді припускають, що зниклого морпіха могли захопити у полон

Зловмисників, мешканців Львова віком 30, 31 та 35 років, правоохоронці доставили у Жовківське відділення поліції, вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу.

Виявлену зброю вилучено та скеровано на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-