Загибель харківського блогера: поліція каже, що водій Toyota у них не працював

Загибель харківського блогера: поліція каже, що водій Toyota у них не працював

Укрінформ
Підозрюваний у вчиненні смертельної ДТП 1 травня під Харковом ніколи не працював в органах внутрішніх справ або поліції області.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"З управління кадрового забезпечення ГУНП у Харківській області надішла офіційна інформація, що водій Toyota, підозрюваний у вчиненні смертельної ДТП, ніколи не працював в органах внутрішніх справ або поліції області", - зазначила Дубовик.

Як сказали кореспонденту Укрінформу у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, у рамках кримінального провадження проводитиметься розслідування щодо документів, опублікованих у соцмережах.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 1 травня близько 17:20 на автодорозі Харків - Вовчанськ біля селища Кутузівка сталося лобове зіткнення позашляховика Toyota Land Cruiser і автомобіля Chevrolet Corvette. На місці пригоди загинув 23-річний водій автомобіля Chevrolet Corvett, відомий харківський блогер Аміgо. Його 22-річна пасажирка госпіталізована в шоковому стані з травмами, загрози її життю немає.

Читайте також: Загибель харківського блогера: у крові водія Toyota знайшли спирт

41-річний водій позашляховика Toyota Land Cruiser, як свідчить відео в мережі, на місці події показав посвідчення співробітника МВС.

Кримінальне провадження відкрито згідно з ч.2 ст.286 КК України. Досудове розслідування здійснюється під керівництвом прокуратури.

Фото: Поліція Харківщини, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-