Загибель харківського блогера: у крові водія Toyota знайшли спирт

Загибель харківського блогера: у крові водія Toyota знайшли спирт

Фото
Укрінформ
Призначено експертизи у рамках розслідування смертельного ДТП у Харківській області, де 1 травня на місці загинув 23-річний водій автомобіля Chevrolet Corvett, а його пасажирку госпіталізовано.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікації ГУНП України у Харківській області.

"Призначені судово-медична, транспортно-трасологічна, а також автотехнічні експертизи технічного стану обох автомобілів-учасників ДТП, автотехнічна експертиза щодо дій обох водіїв, ряд імунологічних і токсикологічних експертиз із дослідження вилучених предметів з місця ДТП і біологічних зразків водія", - зазначили у відділі.

Водій автомобіля Toyota Land Cruiser, підозрюваний у порушенні правил дорожнього руху, перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. У його крові знайшли етиловий спирт.

Як повідомляв Укрінформ, 1 травня близько17:20 на автодорозі Харків - Вовчанськ біля селища Кутузівка сталося лобове зіткнення позашляховика Toyota Land Cruiser і автомобіля Chevrolet Corvette. 

Читайте також: Для винуватця ДТП, у якій загинув блогер, вимагатимуть арешту

На місці події загинув 23-річний водій автомобіля Chevrolet Corvett, відомий харківський блогер Аміgо. Його пасажирку  госпіталізовано у шоковому стані з травмами, загрози її життю немає. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.286 КК України. 

Фото: Поліція Харківщини, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-