На Донбасі сталася пожежа на шахті, є постраждалі

На Донбасі сталася пожежа на шахті, є постраждалі

Фото
Укрінформ
На території шахти "Капітальна" ДП "Мирноградвугілля", що в місті Мирноград Донецької області, в ніч на 30 квітня сталася пожежа.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій Донецької області.

"29 квітня о 22:09 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шосейна у місті Мирноград Донецької області, на території шахти "Капітальна" ДП "Мирноградвугілля"... По прибуттю на місце вогнеборці встановили, що пожежа відбувається на 4 поверсі 5-поверхової будівлі АПК на площі 360 кв. м, спостерігається щільне задимлення. В будівлі знаходилися люди, які потребували допомоги. У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники вивели з підсобного приміщення на другому поверсі будівлі чотирьох жінок, які не могли самостійно вийти через щільне задимлення. З  4 поверху протилежної сторони будівлі за допомогою авто-драбини було врятовано ще 2 жінок. Загалом, завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців було врятовано 6 працівників шахти" - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На травневі свята рятувальники перейшли на посилений режим

У ДСНС додали, що іще одну жінку, яка самостійно звернулася до лікарів, було госпіталізовано з попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння.

Бійці ДСНС локалізували пожежу о 23:45, а о 00:55 остаточно ліквідували.

Причину виникнення пожежі та збиток з’ясовують правоохоронні органи.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-