Львів'яни відзначили 100-річчя створення Українського військово-морського флоту

Львів'яни відзначили 100-річчя створення Українського військово-морського флоту

Фото
Укрінформ
У Львові урочисто відзначили 100-річчя підняття військово-морських прапорів на кораблях Чорноморського флоту і на фортеці Севастополь. Навпроти будівлі Львівської облдержадміністрації замайорів прапор Військово-Морських сил України.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Ми відроджуємо традицію відзначення свята українського моря, святкуємо 100-річчя створення Українського військово-морського флоту. До нашої акції долучились Київ, Херсон, Миколаїв, Одеса – основна база військово-морських сил ЗСУ, передова Маріуполя, на горі Говерлі теж піднесли прапор. Прапор піднято у Сполучених Штатах Америки, де пластуни багато років поспіль вшановують цю дату. У нас є нерозривний зв'язок з флотом, ми спільно повинні йти до перемоги», - зазначив організатор заходу Тимур Баротов.

Львів'яни відзначили 100-річчя створення Українського військово-морського флоту / Фото: Львівська ОДА

Читайте також: 100-річчя створення ВМС України: святкові заходи проходять у 17 містах

Ювілейними медалями до 100-річчя Українського флоту нагородили волонтерів та представників пластових куренів «Чорноморці» та «Чорноморські хвильки». Також відбулось урочисте спецпогашення маркованого конверту з нагоди 100-річчя створення Українського військово-морського флоту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-