Через пожежу у

Через пожежу у "Вікторії" судитимуть екс-заступника одеського мера

Укрінформ
Прокуратура Одещини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно екс-заступника одеського мера, чия службова недбалість призвела до трагедії у позашкільному закладі «Вікторія».

Про це на брифінгу повідомив прокурор Одещини Олег Жученко, інформує прес-служба прокуратури області. 

"Прокуратура Одеської області 27 квітня направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього заступника Одеського міського голови. Вказана особа обвинувачується у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України)", - сказав прокурор.

 За даними слідства, неналежне виконання своїх службових обов'язків та несумлінне ставлення до них заступником голови міськради призвело до трагічних подій у позашкільному закладі «Вікторія».

Читайте також: Пожежа у "Вікторії": одеський суд виніс перший вирок

На розгляді у суді перебувають обвинувальні акти стосовно директора дитячого табору, колишнього керівника Київського райвідділу Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області та інспектора цього райвідділу ДСНС.  

Як повідомлялося раніше, у ніч на 16 вересня 2017 року в Одесі сталась пожежа у дитячому таборі "Вікторія". Вогонь повністю знищив один з двоповерхових дерев'яних будинків, де перебувало 42 дітей, загинули троє з них - віком від 8 до 12 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-