Більше як 2000 жителів Луганщини залишилися без світла через негоду

Більше як 2000 жителів Луганщини залишилися без світла через негоду

Укрінформ
На Луганщині через погодні умови повністю знеструмлено один населений пункт,  ще дев'ять - частково.

Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" 

"Станом на ранок 28 квітня на підконтрольній території Луганської області через погодні умови та ряд інших факторів було повністю знеструмлено один населений пункт, та ще дев’ять – частково. Загалом без світла перебувають 2057 споживачів в різних частинах області", - йдеться у повідомленні.

На території обслуговування Біловодського РЕМ сьогодні зранку була повністю знеструмлена Півнівка, частково – Зориківка, Морозівка, Кризне, Євсуг. Загалом без світла – 418 абонентів. В більшості випадків точна причина знеструмлень ще не відома. 

На території обслуговування Щастинського РЕМ сьогодні зранку частково знеструмлені села Трьохізбенка (640 споживачів), Побєда (165 споживачів) та Олексіївка (269 споживачів). Для відновлення електропостачання в Побєду вже працює бригада ОВБ. 

Читайте також: Синоптики попереджають про заморозки в кількох областях України

На території обслуговування Новопсковського РЕМ в ніч на 28 квітня були частково знеструмлені села Нещеретове (392 абоненти) та Олексіївка (200 абонентів). В Олексіївку електропостачання сьогодні станом на 10 годину відновлено, бригада працює над пошуком причини знеструмлення в Нещеретовому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-