Укравтодор вже завершив аварійний ремонт на трасі Київ-Одеса

Укравтодор вже завершив аварійний ремонт на трасі Київ-Одеса

Фото
Укрінформ
По всій довжині дороги М-05 у межах Київської, Черкаської, Одеської областей ліквідовано ямковість та забезпечено проїзд.

Про це повідомляє Укравтодор на своїй сторінці у Facebook. 

«Аварійний ремонт на дорозі М-05 завершено до 1 травня. Наразі по всій протяжності дороги М-05 у межах Київської, Черкаської, Одеської областей ліквідовано ямковість та забезпечено проїзд. На найбільш уражених ділянках верхній шар дорожнього покриття повністю перестилався. Найближчими днями завершиться ліквідація дрібної ямковості пневмоструменевим методом. По всій протяжності дороги наноситься розмітка», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укравтодор планує відмовитися від ямкового ремонту - Новак

Роботи з ліквідації аварійної ямковості та деформацій покриття було розпочато третього квітня. Їх було виконано за рахунок коштів на експлуатаційне утримання. Дорога М-05, яка є одним із основних транспортних коридорів країни, останніми роками знаходиться в не найкращому стані. Основна причина такого стану дороги полягає в тому, що переважна більшість її ділянок експлуатується із понаднормативними термінами і вже давно потребує капітального ремонту. Зокрема, потреба в коштах на проведення капітального ремонту на ділянці від Білої Церкви до Одеси становить 16 млрд грн. Наразі триває активна фаза перемовин із ЄБРР і ЄІБ щодо надання кредиту для проведення капітального ремонту М-05 на ділянці дороги Біла Церква - Умань (87 - 206 км) протяжністю 118,6 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-