У справі про вбивство херсонського бізнесмена з'являються нові дані

У справі про вбивство херсонського бізнесмена з'являються нові дані

Укрінформ
Слідство у справі вбивства херсонського бізнесмена Ігоря Пащенка ведуть виключно співробітники Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Херсонській області.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області Ірина Атаманенко.

"Розслідуванням цієї справи займається не районне відділення поліції (Дніпровського району, на території якого скоєно цей злочин - ред.), а працюють слідчі Слідчого управління Головного управління поліції області. Київ нікого не присилав. Поки що у нас достатньо сил та засобів, щоб самостійно проводити досудове розслідування", - розповіла Атаманенко.

Як вона зазначила, розкрити цей злочин і затримати злочинця по гарячих слідах не вдалося. "Зараз над розкриттям цього злочину посилено працюють. З'являється нова інформація, правоохоронці її перевіряють, з'ясовують все", - сказала Атаманенко.

Читайте також: Поліція конкретизувала версії у справі про вбивство херсонського бізнесмена

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 24 квітня 2018 року в Дніпровському районі Херсона був вбитий з пістолета місцевий бізнесмен Ігор Пащенко, а його охоронець отримав важкі поранення і госпіталізований. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". 25 квітня голова Національної поліції Сергій Князєв на прес-конференції заявив, що йому доповіли про цей злочин і що слідство наразі розглядає кілька версій вбивства, проте точних мотивів поки не встановлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-