У Херсоні

У Херсоні "завернули" єгиптянина і турка, які незаконно відвідували Крим

Укрінформ
У Херсонському морському торговельному порту під час оформлення судна, яке прибуло з Туреччини, прикордонники Херсонського прикордонного загону не пропустили на берег громадян Єгипту та Туреччини, які незаконно відвідали анексований Росією Крим.

Про це повідомило у суботу на своїй сторінці у Facebook Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби.

"Вчора в Херсонському морському торгівельному порту під час оформлення іноземного судна, яке прибуло з Туреччини, прикордонники виявили громадянина Єгипту, який минулого року на іншому судні потрапив на тимчасово окуповану територію АР Крим через тимчасово закритий пункт пропуску "Керч". А на іншому судні, яке прибуло із Сирії, прикордонники виявили громадянина Туреччини, який незаконно перетинав закритий пункт пропуску "Севастополь. В обох випадках прикордонники не пропустили іноземців та заборонили їм в'їзд на територію України на три роки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Кримського диверсанта" Штиблікова етапували в Омськ - журналіст

Як зазначають у прикордонній службі, загалом з початку року прикордонники Херсонського загону в пунктах пропуску через державний кордон та в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адмінмежі з Кримом на різних підставах відмовили у пропуску 123 іноземцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-