На Донеччині на вихідні посилено наряди поліції

На Донеччині на вихідні посилено наряди поліції

Фото
Укрінформ
У Донецькій області на вихідні (21 та 22 квітня) на службу заступили посилені наряди поліції.

Про це у п’ятницю повідомили в поліції Донецької області.

«На Донеччині на службу заступили посилені наряди поліції. Під пильним наглядом правоохоронців місця масового перебування громадян, вулиці, парки та сквери. Особлива увага – блокпостам та іншим стратегічно важливим об’єктам», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що сьогодні традиційно у кожному населеному пункті регіону відбувся публічний розподіл сил поліції. Кожен мешканець мав змогу побачити, скільки поліцейських та військовослужбовців дбатимуть про їхній спокій у наступні дні. Від дільничних до слідчих, включаючи спецпризначенців та інспекторів-кінологів – у заходах з безпеки беруть участь усі підрозділи. Допомогу надають бійці нацгвардії України та члени громадських формувань.

На Донеччині на вихідні посилено наряди поліції

Серед головних завдань – вилучення з незаконного обігу заборонених та небезпечних предметів та речовин, виявлення осіб, що перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства, припинення правопорушень та миттєве реагування на всі повідомлення від громадян.

Основна вимога – чітке дотримання норм діючого законодавства та заходів особистої безпеки.

Читайте також: На Донеччині – лобове зіткнення з автобусом, є жертви

Наразі посилені піші та автопатрулі, а також групи реагування патрульної поліції вже забезпечують правопорядок у містах та селищах Донеччини, запевнили правоохоронці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-