У Вінниці розпочався гастрономічний фестиваль Vinnytsia Food Fest

У Вінниці розпочався гастрономічний фестиваль Vinnytsia Food Fest

Укрінформ
У п'ятницю, 20 квітня, у Вінниці розпочався триденний гастрономічний фестиваль Vinnytsia Food Fest.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми проводимо фестиваль під гаслом "Спробуй Вінницю на смак" і хочемо, щоб наші гості скуштували усе різноманіття сучасних гастрономічних знахідок, які сьогодні пропонують кращі кухарі світу. Тому наші учасники пригощатимуть дуже широким асортиментом смаколиків - від жаб'ячих лапок, крабів у еклерах та стравах молекулярної кухні до вареників з яблуками. Окрім того, ми хочемо створити у місті якісно новий формат відпочинку, запропонувавши не тільки гастрономічну пригоду для відвідувачів, а й цікаве культурне дозвілля", - повідомила координатор проекту Vinnytsia Food Fest Світлана Ярова.

За її словами, у Центральному парку культури і відпочинку гостям гастрофестивалю пропонують скуштувати вишукані страви від 56 закладів харчування, які готують вуличну їжу, і 20-ти учасників street market. Окрім екзотики тут можна спробувати і демократичні корн-доги, чебуреки із сиром дорблю та вареники з вінницькими яблуками.

Читайте також: Авіашоу, козацькі баталії та гирьовий рекорд: Херсонщина потужно відкриє туристичний сезон

Також на фестивалі Vinnytsia Food Fest проводяться кулінарні майстер-класи, воркшопи, квести, спортивні змагання, забіг у повзунках, польоти на повітряній кулі і навіть "одруження" на один день.

За словами Ярової, увесь перебіг фестивалю супроводжуватиметься виступами творчих колективів, показом розумного кіно і танцювальними батлами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-