В Україні почали масштабну перевірку пасажирського транспорту

В Україні почали масштабну перевірку пасажирського транспорту

Укрінформ
На Київщині з 20 квітня розпочалося проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою "Перевізник", метою яких є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту.

Про це повідомляє головне управління Національної поліції Київщини у Facebook.

“З 20 квітня у Київській та інших областях України розпочалося проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою “Перевізник”, метою яких є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту, дотримання перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів”, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці перевірятимуть перевізників і технічний стан їхніх транспортних засобів, справність аварійних виходів, а також розташування місць для сидіння пасажирів. Також поліцейські здійснюватимуть перевірку зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів.

Читайте також: Князєв доручив перевірити пасажирський транспорт

Наголошується, що у разі виявлення порушень у сфері пасажирських перевезень порушники будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, 17 квітня у Кривому Розі на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО сталася ДТП за участю пасажирського транспорту, внаслідок якої  9 осіб загинули і 25 постраждали. 

Голова Нацполіції Сергій Князєв доручив перевірити технічний стан пасажирського транспорту та посилити контроль за дотриманням правил дорожнього руху перевізниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-