В Одесі затримали нелегала-ісламіста, що перебував у міждержавному розшуку

В Одесі затримали нелегала-ісламіста, що перебував у міждержавному розшуку

Укрінформ
У рамках оперативно-профілактичної операції "Мігрант" одеські оперативники розшукали й затримали чоловіка, який є членом міжнародної ісламістської організації і перебував у міждержавному розшуку.

Про це повідомляє відділ коммунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області.

"Співробітники Управління карного розшуку ГУ НП в Одеській області затримали чоловіка, що перебував у міждержавному розшуку і є членом міжнародної ісламістської організації, яка в країні-ініціаторі розшуку визнана терористичною", - зазначили в поліції.

33-річний громадянин сусідньої держави підозрюється правоохоронними органами, зокрема, в організації терористичної організації та участі в її діяльності, а також у розпалюванні ворожнечі та приниженні людської гідності. Чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але він втік зі своєї країни і був оголошений у міждержавний розшук.

Встановлено, що територію України правопорушник перетнув нелегально у березні цього року. В Одесі мешкав у приватному орендованому будинку, де і був виявлений.

Читайте також: У Міграційній службі працювала схема легалізації іноземних терористів - СБУ

Нелегала затримано в порядку статей 208 і 582 КПК України і поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі органами прокуратури вирішується питання щодо обрання відносно затриманого запобіжного заходу для подальшої екстрадиції до країни походження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-