У Харкові ухвалили програму розвитку приватного сектору

У Харкові ухвалили програму розвитку приватного сектору

Укрінформ
У Харкові затвердили Програму обслуговування і розвитку територій садибної забудови на 2018-2022 роки.

Рішення прийняли депутати міської ради18 квітня на сесії, повідомили в прес-службі мерії.

«При розробці програми були зібрані відомості про проблеми приватного сектору від більш ніж 120 вуличних комітетів всіх дев'яти районних адміністрацій, різних департаментів міської ради та комунальних підприємств. У підсумку в документ включили понад 60 заходів за різними напрямками розвитку приватного сектору - з благоустрою, транспортної інфраструктури, вулично-дорожньої мережі, освітлення, встановлення дитячих, спортивних майданчиків, розвитку зон відпочинку на території приватного сектору, системи охорони здоров'я, освіти, а також охорони громадського порядку», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що раніше всі перераховані напрямки містилися у різних міських програмах. А новий комплексний документ дозволить більш ефективно провадити роботу з благоустрою приватного сектору.  

Читайте також: Проекти великих об’єднаних районів відповідають змісту реформ - експерт

За офіційними даними міськради, в приватному секторі Харкова знаходиться понад 56 тисяч будинків, у яких проживає більше 166 тисяч осіб. Найбільше приватних домоволодінь у Новобаварському, Холодногірському і Київському районах. На територіях садибної забудови діють 25 філій комунальних медичних установ, 81 школа та 31 дитячий садок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-