У храмах Кривого Рогу служать панихиди за загиблими у ДТП

У храмах Кривого Рогу служать панихиди за загиблими у ДТП

Укрінформ
В усіх храмах Кривого Рогу у середу зранку служать панахиди в пам’ять про загиблих у масштабній ДТП, що сталася у вівторок на розі вулиць Металургів та Героїв АТО.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі Криворізької міської ради.

«18 квітня у Кривому Розі оголошено жалобу. О 10 ранку у Спасо-Преображенському кафедральному соборі розпочалася панахида за загиблими і молебень за здоров’я постраждалих. Такі ж служби пройдуть у всіх церквах і храмах Кривого Рогу», - зазначили у прес-службі.

Тут також повідомили, що міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул відвідав усіх госпіталізованих у різні відділення криворіжців у другій міській лікарні, поспілкувався з їх близькими та рідними.

Після відвідин постраждалих та спілкування з їхніми родичами мер провів оперативну нараду робочої групи з представниками ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», чиї співробітники загинули або постраждали в аварії, та службами міста. Дав доручення щодо організації подальшої допомоги постраждалим, допомоги в організації похорону сім'ям загиблих.

Як повідомлялося, у вівторок у Кривому Розі на розі вулиць Металургів та Героїв АТО сталася ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса, який перевозив співробітників одного з підприємств.

Читайте також: Таксисти влаштували акцію пам’яті на місці масштабної ДТП у Кривому Розі

Внаслідок ДТП восьмеро людей загинули і 21 постраждала. Наразі в лікарні перебувають 15 постраждалих, четверо з них у тяжкому стані.

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом ДТП.

18 квітня у місті оголошено Днем жалоби за загиблими у цій ДТП. На «АрселорМіттал Кривий Ріг» опівдні дадуть тривожний гудок в пам’ять про загиблих в аварії співробітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-