На Тернопільщині взялися за автотраси державного значення

На Тернопільщині взялися за автотраси державного значення

Укрінформ
Ремонтні бригади активно оновлюють автотраси державного значення на Тернопільщині за допомогою гарячого асфальтобетону, а також струменевим методом.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в області.

«Підрядні організації виконують роботи з поточного середнього ремонту та ліквідації ямковості. Зокрема, на обході міста Зборів (М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська) триває влаштування щебенево-мастикового асфальтобетону, а на трасі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече застосовують регенерацію дорожнього покриття за допомогою гарячого асфальтобетону та струменевого методу. Також ремонтні роботи розпочато і в напрямку Хмельницького», - йдеться у повідомленні.

Тільки за два дні дорожники довели до ладу понад 3 тис кв м доріг, які потребували ямкового ремонту. При цьому використано 300 т асфальтобетону.

Читайте також: Гройсман чекає звіту Укравтодору про якість ремонту доріг

Зараз такі ремонти, які планують завершити до 1 травня, тривають на національних, міжнародних, регіональних та територіальних дорогах.

Загальна довжина автомобільних доріг державного значення сягає понад 1485 км, понад 70% з них зношені і потребують відновлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-