Дорожній експеримент дав Закарпаттю 100 мільйонів за квартал

Дорожній експеримент дав Закарпаттю 100 мільйонів за квартал

Укрінформ
За три місяці Закарпатська область отримала від дорожнього експерименту 100 мільйонів гривень, гроші вже розподілені на ремонт доріг.

Про це інформує на своєму сайті голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

"За підсумками І кварталу цього року Закарпатська митниця перевиконала планові надходження на 200 мільйонів гривень. Половина з цієї суми, а саме 100 мільйонів, будуть спрямовані для ремонту автодоріг Закарпаття", - сказано у повідомленні.

За словами керівника області, гроші вже розподілені таким чином: половину суми отримає турецька автодорожня компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл", яка найближчими днями продовжить капітальний ремонт траси Нижні Ворота – Воловець – Міжгіря, а другу половину отримає компанія ПБС" яка вже почала ремонт траси Мукачево – Рогатин із окружної Хуста й далі піде в бік Мукачева.

Читайте також: Гройсман чекає звіту Укравтодору про якість ремонту доріг

"До речі, цього року облдержадміністрація спрямувала вже 200 мільйонів гривень від "дорожнього експерименту" на ремонт доріг державного значення (половина з цієї суми залишилася ще з минулого року). При тому, що ремонт цих доріг має фінансувати не область, а Служба автомобільних доріг України", - зауважив Москаль.

Як повідомлялося, "дорожній експеримент" (надходження від перевиконання митницею планових показників) став у 2017 році найпотужнішим джерелом фінансування ремонту доріг на Закарпатті.

Фото: tyachiv-rda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-