Чернівецькі перевізники поки не обмежуватимуть час роботи маршруток

Чернівецькі перевізники поки не обмежуватимуть час роботи маршруток

Укрінформ
Чернівецькі перевізники, які через невдоволення вартістю проїзду заявляли про обмеження часу роботи маршруток, домовились із представниками міської ради та не будуть обмежувати роботу маршруток.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова Асоціації перевізників Чернівців Микола Альбота.

"Ми домовились із департаментом ЖКГ, обмежувати рух маршруток у Чернівцях поки не будемо. Домовленість діє до 17 квітня. Тоді планується засідання виконкому, на якому розглянуть питання перегляду тарифів", - розповів Альбота.

Як повідомляє кореспондент агентства, 10 квітня в маршрутках Чернівців з’явилося оголошення, що із 11 квітня автобуси їздитимуть лише з 06:00 до 11:00 та з 15:00 до 21:00.

Перевізники пояснювали своє рішення тим, що мають борги за пальне і запчастини. За їхніми розрахунками, тариф у маршрутках мав би бути 6 гривень, вони ж вимагають тимчасово збільшити його із нинішніх 4 до 5 гривень.

Читайте також: Відсьогодні рух Набережним шосе у Києві частково обмежили

Раніше члени виконавчого комітету міськради заявляли, що не будуть іти на шантаж перевізників, голосуючи за підняття тимчасового тарифу, бо не мають чітких розрахунків від перевізників.

"Хочу ще раз застерегти, в першу чергу тих перевізників, які обслуговують соціальні маршрути, за невиконання умов договору ви не одержите з бюджету жодної копійки відшкодування! ", - написав на своїй сторінці у Facebook заступник міського голови Чернівців із діяльності виконавчих органів Володимир Середюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-