На Херсонщині очікується участь у Великодніх богослужіннях 12% населення

На Херсонщині очікується участь у Великодніх богослужіннях 12% населення

Укрінформ
На Херсонщині у цьогорічних Великодніх богослужіннях, що відбудуться у храмах області, очікується участь близько 130 тисяч людей, що становить понад 12% населення регіону.

Про це повідомив у суботу відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Під час святкування Великодня у 253 населених пунктах Херсонської області відбудуться масові заходи. Очікується, що 300 храмів та інших культових споруд, де відбудуться богослужіння, відвідають близько 130 тисяч громадян", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, до початку великодніх масових заходів території, де вони проводяться, обстежені спеціалістами-вибухотехніками та кінологами Головного управління поліції в області.

Читайте також: На Великдень чергуватимуть близько 7 тисяч рятувальників ДСНС

Як зазначають у відділі комунікації, охорону громадського порядку та безпеку людей в місцях проведення богослужінь здійснюватимуть на Херсонщині 650 працівників поліції, 20 військовослужбовців Національної гвардії України та 125 членів громадських формувань. Також 280 поліцейських і 20 військовослужбовців Національної гвардії підтримуватимуть публічний порядок на вулицях населених пунктів та в місцях масового перебування громадян.

За даними Головного управління статистики в Херсонській області, станом на 1 січня 2018 року на території регіону проживало 1 мільйон 47 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-