У Львові для безхатченків влаштують традиційні великодні сніданки

У Львові для безхатченків влаштують традиційні великодні сніданки

Укрінформ
Для людей, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі, у Львові традиційно організовують великодні сніданки.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Проводячи святкові заходи, управління соціального захисту спільно з усіма підпорядкованими підрозділами намагається охопити максимальну кількість соціально вразливих громадян», - зазначив начальник управління Ігор Кобрин.

Один з великодніх сніданків відбудеться на подвір'ї школи на вулиці Театральній у центрі міста, інший – у Спільноті взаємодопомоги «Оселя».

Великодній сніданок для найбільш нужденних львів’ян проводиться уже 11-й рік поспіль. Його розпочнуть о 10.00 зі спільної молитви. До меню увійдуть традиційні українські продукти - паска, ковбаса, яйця, масло, домашній сир, сік та рулет, розповіли у прес-службі.

Читайте також: З Дніпропетровщини передали на фронт великодні гостинці

Цього ж дня для безхатніх громадян у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб теж відбудеться Великодній сніданок для близько 50 підопічних. 

Крім того, управління соціального захисту міської ради закупило та передасть 100 великодніх наборів для ГО Спільнота взаємодопомоги «Оселя», яка теж у організовує сніданок орієнтовно для 500 осіб.

А 600 продуктових наборів  місто придбало для найбільш нужденних львів’ян з числа малозабезпечених, осіб з інвалідністю та інших соціально вразливих громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-