Поліція Донеччини на Великодні свята посилить охорону храмів у зоні АТО

Поліція Донеччини на Великодні свята посилить охорону храмів у зоні АТО

Укрінформ
У Донецькій області під час Великодніх богослужінь безпеку громадян охоронятимуть 1,5 тисячі поліцейських.

Про це у четвер, 5 квітня, повідомили в поліції Донецької області.

«Безпеку громадян під час Великодніх богослужінь охоронятимуть півтори тисячі поліцейських... В охороні громадського порядку задіяні кінологи зі службовими собаками», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліція Донеччини візьме під цілодобову охорону 263 храми, які орієнтовно відвідають 120 тисяч людей. Уже зараз поліцейські спільно з ДСНС перевіряють церкви на відсутність вибухонебезпечних предметів.

З п’ятниці, 6 квітня, поліція Донеччини переходить на посилений варіант несення служби, який триватиме три наступні доби. Буде збільшено кількість патрулів на вулицях та автотрасах регіону.

Читайте також: Поліція дала поради, як вберегти житло від злодіїв на Великдень

У місцях розташування культових споруд чергуватимуть додаткові групи реагування патрульної поліції, які стежитимуть за громадським порядком та безпекою на дорозі.

У день релігійного свята впродовж 24 годин прихожани перебуватимуть під охороною поліцейських. Особливу увагу правоохоронці також приділятимуть храмам, розташованим на лінії розмежування в зоні проведення АТО.

Для зручності громадян поліцейські вживають заходів для пришвидшення контролю на блокпостах.

У поліції закликали громадян з розумінням поставитися до необхідних заходів безпеки, які спрямовані на запобігання диверсіям та збереження життя і здоров’я жителів та гостей області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-