Запорізька облрада не змогла провести сесію - прийшли 18 з 84 депутатів

Запорізька облрада не змогла провести сесію - прийшли 18 з 84 депутатів

Укрінформ
Запорізька обласна рада сьогодні не змогла провести пленарне засідання 21 сесії облради через відсутність кворуму.

Як повідомляє кореспондент Укрінформ, з 84 депутатів Запорізької обласної ради на засідання, в ході якого планувалося визначитися з керівниками 7 комунальних структур Запорізької облради, прибули тільки 18 депутатів.

Відповідно до регламенту роботи облради, головуючий на засіданні перший замголови Запорізької обласної ради Єгор Семенков оголосив перерву в роботі 21-ї сесії обласної ради до 26 квітня.

Як розповіли Укрінформу депутати: про те, що призначене на сьогодні пленарне засідання сесії облради ймовірно не відбудеться було відомо ще напередодні, оскільки представники депутатського корпусу, незважаючи на тривалі переговори, так і не змогли прийти до єдиної думки з низки кадрових питань. Зокрема, не змогли прийти до консенсусу з приводу кандидатур на посади керівників таких значимих для Запорізького регіону комунальних закладів, як "Територіальне медоб'єднання "Обласний центр екстреної медичної  допомоги і медицини катастроф", "Обласний центр медико-соціальної експертизи", "Обласний клінічний наркологічний диспансер", "Запорізький обласний центр молоді" і ряду інших.

Читайте також: Депутати Миколаївської облради не проголосували за недовіру губернатору

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня в ході проведення 21-ї сесії Запорізької облради депутати не розглянули низку кадрових питань, включених до порядку денного, у зв'язку з чим було прийнято рішення про проведення другого пленарного засідання 21 сесії Запорізької облради 5 квітня. 22 березня в сесійному залі Запорізької обласної ради також стався  конфлікт між активістами, що прибули на пленарне засідання, депутатами і працівниками правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-