На Запоріжжі озброєні чоловіки переслідували шкільний автобус з дітьми

На Запоріжжі озброєні чоловіки переслідували шкільний автобус з дітьми

Фото
Укрінформ
На Запоріжжі поліція затримала двох озброєних чоловіків, які переслідували шкільний автобус с дітьми.

Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook Широківської ОТГ, на території якої сьогодні вранці стався інцидент.

«Сьогодні близько 7:30 ранку у селі Малишівка Широківської об'єднаної територіальної громади діти, що чекали на шкільний автобус, помітили двох чоловіків, які намагались зламати замок магазину поруч зупинки. Діти дочекались шкільного автобуса, зайшли у нього, а зломщики сіли в машину і почали переслідувати автобус. У салоні шкільного автобуса, крім водія, на цей момент знаходилось 13 дітей, 2 вчителя і мама однієї дитини. Невідомі в авто намагались зупинити автобус, демонструючи з вікна предмет, схожий на пістолет. Але водій автобуса не зупинився, і на одному з поворотів зміг відірватись від переслідувачів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили Укрінформу у керівництві Широківської ОТГ, вже під час переслідування одна з учениць 9-го класу, що знаходилась у автобусі, повідомила по мобільному про інцидент у поліцію та назвала номери авто переслідувачів.

Читайте також: У Сербії озброєний чоловік погрожував підірватися під стінами парламенту

Зловмисників, до пошуків яких долучились також депутати та працівники апарату громади, було затримано через кілька годин на виїзді з с.Широкого, у їх авто правоохоронці виявили предмет, схожий на пістолет, що був попередньо кваліфікований як травматичний пістолет. Самі зловмисники, за попередніми даними, перебували у стані алкогольного сп'яніння.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Запорізькій області інцидент поки не коментують, посилаючись на те, що саме зараз з'ясовуються обставини інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-