У Херсоні відкриють навігацію по Дніпру після святкування Великодня

У Херсоні відкриють навігацію по Дніпру після святкування Великодня

Укрінформ
У Херсоні річкову навігацію 2018 року по Дніпру та його притоках офіційно відкриють після святкування Великодня.

Про це поінформував у вівторок на позачерговому засіданні виконкому Херсонської міської ради міський голова Володимир Миколаєнко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Плануємо десь з 10-го числа (квітня - ред.) починати навігацію. Все готове. Після Великодня почнемо працювати (перевозити пасажирів річковими теплоходами - ред.)", - розповів Миколаєнко.

Як він зазначив, погода, що наразі встановилась в Херсоні, дозволяє розпочати річкову навігацію у вказаний термін", - сказав міський голова.

Читайте також: У Херсоні вимкнули опалення

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у вівторок на позачерговому засіданні виконкому міської ради прийнято рішення підняти на чверть (з 20 до 25 гривень) на території міста тариф на перевезення пасажирів на пасажирському річковому транспорті загального призначення по річці Дніпро та її притоках.

У Херсоні пасажирський річковий транспорт активно використовується жителями міста для поїздок на дачі, розташовані на Дніпрі, його притоках та островах. На частину дач можна дістатися лише річковим транспортом. Торік річкову навігацію у Херсоні офіційно відкрили 11 квітня. Позаминулого року - 5 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-