В харківському магазині іграшок підірвали банкомат

В харківському магазині іграшок підірвали банкомат

Укрінформ
Вночі у Харкові підірвали банкомат у магазині іграшок по вулиці Астрономічній на Олексіївському житловому масиві, викрадено гроші.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

"Вибух прогримів вночі, близько 03:00. Внаслідок випадку ніхто не постраждав. За висновками фахівців вибухотехнічного управління поліції, зловмисники використали саморобний вибуховий пристрій. Невідомі заволоділи грошовими коштами, сума встановлюється", - відзначили у поліції.

За адресою, додали у поліції, виїжджала слідчо-оперативна група і співробітники вибухотехнічного управління: "Працівники поліції провели огляд місця події та вилучили речові докази, які відправили на дослідження".

Читайте також: Вибух у ресторані в столиці Вірменії: є постраждалі

"Попередньо встановлено, що саморобний вибуховий пристрій був поміщений всередину банкомату через лоток для видачі грошей. Також встановлено, що невідомі заздалегідь зафарбували камери відеофіксації банкомату", - пояснили у поліції.

Факт внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень: "Вирішується питання про його кваліфікацію за КК України. Працівники поліції встановлюють всі обставини та розшукують осіб, причетних до події".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-