В Охтирці з підтоплених будинків евакуювали 63 осіб

В Охтирці з підтоплених будинків евакуювали 63 осіб

Укрінформ
Рятувальники евакуюють людей із підтоплених домогосподарств в Охтирці на Сумщині.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"На Сумщині, станом на 15 годину 2 квітня у м.  Охтирка залишаються підтопленими 351 (було 400) домогосподарство, 13 (було 25) житлових будинків. Особовим складом ДСНС евакуйовано 63 особи (з них трьох осіб похилого віку до лікарні)", - йдеться у повідомленні.

Для проведення подвірного обходу та евакуації населення від ДСНС залучено 78 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки та 4 плавзасоби.

Як повідомляв Укрінформ, за прогнозом Укргідрометцентру, 3-6 квітня очікується продовження розвитку весняного водопілля з подальшим підйомом рівнів води: на лівих притоках Середнього Дніпра 0,6-1,0 м з виходом води на заплаву (Сумська, Полтавська, Дніпропетровська обл.); на рiчках басейну Прип'ятi на 0,1-0,5 м з подальшим затопленням заплавних територiй та початкового затоплення окремих господарських споруд у Ратнiвському районі Волинської обл.; на р. Дунай, м. Вилкове (Одеська обл.) зберігатимуться небезпечні рівні води в межах 160-170 см.

Читайте також: Велика вода в Україні: ДСНС назвала небезпечні річки

На Закарпатті очікується формування максимальних рівнів чергової хвилі водопілля з підйомом рівнів води над поточними відмітками: р.Тиса (смт Вилок Виноградівського району) на 0,8-1,3 м; р. Тиса та р. Латориця (м. Чоп) на 0,8-1,3 м з утриманням води на заплаві міждамбового простору (без негативних наслідків).

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-