На Одещині затримали наркоторговця зі зброєю

На Одещині затримали наркоторговця зі зброєю

Фото
Укрінформ
Співробітники Білгород-Дністровського відділу поліції  Одеської області затримали  29-річного чоловіка, підозрюваного у збуті наркотиків, у помешканні якого виявили і вилучили пакети з канабісом, два пістолети та набої до них.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції.

"Співробітники поліції отримали оперативну інформацію про те, що 29-річний місцевий житель торгує наркотиками. За даним фактом було розпочато провадження за ознаками ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. У рамках  розслідування представники поліції, СБУ та Білгород-Дністровського прикордонного загону провели санкціонований обшук у помешканні підозрюваного, під час якого було виявлено та вилучено два пістолети, 10 набоїв калібру 9 мм та 76 грамів канабісу", - зазначили в поліції.

Читайте також: На Хмельниччині судитимуть злодіїв за отруєння людей

Затриманому правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-