У Чернівцях водії пікетують мерію через погані дороги

У Чернівцях водії пікетують мерію через погані дороги

Фото
Укрінформ
Водії, яким не подобається нинішній стан доріг у Чернівцях, прийшли сьогодні до мерії міста вимагати якісного ремонту. Кажуть, що подали до суду на чиновників та закликають усіх водіїв, які постраждали через ями на дорогах, слідувати їхньому прикладу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вчора їхали однією із вулиць міста. На перехресті з іншою вулицею, не змогли розминутися із зустрічним автомобілем Renault і потрапили у яму. Зустрічне авто також «сіло» у вибоїну. Ми зупинилися та викликали поліцію, щоб зафіксувати ДТП», - розповідає пікетувальниця та адвокат Ірина Петрунько, яка була учасницею ДТП в якості пасажира. 

За її словами, яма була глибша 20 см, автомобіль отримав сильний удар по ходовій частині, передні амортизатори потрібно замінювати, а це серйозні витрати. "Ми будемо боротися до кінця і спробуємо в суді домогтися відшкодування витрат", - каже пікетувальниця.

Пікетувальників зібралося кілька десятків. Після спілкування із мером Чернівців Олексієм Каспруком та керівником патрульної поліції області Артуром Шкробом обурені люди зайшли до сесійної зали та продовжили дискусію вже там.

Чиновники намагалися заспокоїти людей, пояснюючи, що як тільки погодні умови дозволять, одразу ж почнуть ремонт найбільш пошкоджених відрізків автошляхів.

Читайте також: У Києві на день перекриють рух біля Караваєвих дач

«Наразі ідуть підготовчі роботи – чистять зливові решітки, прибирають узбіччя. Цього року складні погодні умови – сильні морози та відлига сильно пошкодили автошляхи, слід більше уваги приділяти капітальному ремонту доріг, а не поточному, - пояснює головний інженер КП «МісьШЕП» Павло Олоєр. – З 2-3 квітня плануємо розпочати ремонт основних магістралей. І поступово будемо розширювати ремонт на інші вулиці».

Фото Віталія Олійника

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-