Херсонська ОДА:

Херсонська ОДА: "Нібулон" відпрацьовує проект вантажних перевезень по Дніпру до Білорусі

Укрінформ
ТОВ СП "Нібулон" відпрацьовує проект здійснення у 2018 році вантажних перевезень річкою Дніпро до Республіки Білорусь.

Про це поінформував у своєму публічному звіті щодо роботи Херсонської облдержадміністрації за 2017 рік голова ОДА Андрій Гордєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На 2018 рік товариством (ТОВ СП "Нібулон" - ред.) відпрацьовується можливість реалізації проекту здійснення контейнерних перевезень, у тому числі рефрижераторних та навалочних вантажів, по річці Дніпро до Республіки Білорусь", - розповів Гордєєв.

Він також нагадав, що у 2017 році компанія "Нібулон" здійснювала на Херсонщині регулярні пасажирські перевезення по Дніпру за маршрутом Нова Каховка - Херсон - Гола Пристань своїми суднами на підводних крилах.

Читайте також: Херсонщина лідирує серед регіонів за темпами росту інвестицій - голова ОДА

Як повідомляв Укрінформ, компанія "Нібулон", однією із сфер діяльності якого є вантажні та пасажирські перевезення по воді, вирішила збільшити на дві третини чисельність власного флоту і планує довести її до 100 суден.

Влітку 2017 року Херсонщина знову розпочала відправляти свої знамениті кавуни споживачам до Києва річковим транспортом по Дніпру – 31 липня з м. Гола Пристань вирушила баржа компанії "Нібулон", на борту якої було 250 тонн кавунів для киян і гостей столиці. До цього рейсу востаннє херсонські кавуни пливли до Києва по Дніпру 14 років тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-