У генконсульстві Росії в Харкові стверджують, що поки працюють

У генконсульстві Росії в Харкові стверджують, що поки працюють

Укрінформ
Генконсульство Російської Федерації у Харкові поки продовжує роботу.

Так сказав кореспондентові Укрінформу телефоном черговий у генконсульстві, який відмовився назватися.

"Ви запитуєте, чи від'їжджаємо ми з Харкова? Але ж є указ Президента з цього приводу. Проте, вищестоящі інстанції поки не назвали нам конкретні терміни від'їзду", - відзначив черговий.

За його словами, учора і сьогодні консульство продовжує надавати громадянам послуги, відповідно до закону: "У цей час, наприклад, група громадян оформляє документи, у тому числі, паспорти".

"Прийом громадян відбудеться і завтра", - додав черговий.

Від запитання про дату виїзду співробітників генконсульства, оголошених персонами нон грата, він ухилився, сказавши, що таку інформацію, можна буде отримати на "Гоптівці" (прикордонному пункті пропуску): "Ми його обов'язково перетнемо".

Читайте також: Два співробітники генконсульства РФ виїхали з Одеси

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко 26 березня заявив про видворення з України 13 російських дипломатів, які працюють у російських закордонних представництвах у Києві, Одесі, Львові та Харкові, у зв'язку з отруєнням у Великій Британії екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля. Як повідомили у МЗС України, видворено 13 російських дипломатів, які є представниками спецслужб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-