На Миколаївщині протестувальники припинили блокування доріг

На Миколаївщині протестувальники припинили блокування доріг

Укрінформ
На Миколаївщині відновлено рух дорогами через село Возсіятське та селище Єланець, жителі яких блокували шляхи, вимагаючи їх ремонту.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

"27 березня о 19:00 годині ЗНЯТО обмеження руху для всіх транспортних засобів на перехресті в с. Возсіятське Єланецького району: км 162+331 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-14; км 205+440 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-55 та на перехресті автодоріг в смт. Єланець Єланецького району: км 185+176 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-55; км 72+003 автомобільної дороги загального користування державного значення Т-15-10 /Р-06/", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Миколаївщині перекрили ще дві розбиті дороги

У Головному управління Нацполіції Миколаївської області поінформували, що громадяни погодились чекати до 29 березня. Якщо ремонт доріг не розпочнеться, акції протесту відбуватимуться знову.

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня о 7:00 близько 100 осіб перекрили автомобільний рух на автодорозі Н-14 «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв» поблизу с. Возсіятське Єланецького району. 27 березня до блокування приєдналися жителі Єланця, зупинивши рух перехрестям доріг Одеса-Вознесенськ-Новий Буг та Арбузинка-Єланець-Нова Одес-Миколаїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-