Прокуратура взялася за няню, яка побила дитину з ДЦП

Прокуратура взялася за няню, яка побила дитину з ДЦП

Укрінформ
Харківська місцева прокуратура №1 повідомила 46-річній жінці про підозру за фактом нанесення дитині умисних легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України).

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Аміль Омарів.

"Оголошено підозру у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Не виключено, що в ході досудового розслідування відкриються додаткові обставини справи, і тоді дії жінки будуть перекваліфіковані", - зазначив прокурор.

За його словами, в правоохоронні органи звернулася мати 14-річної дівчинки - інваліда дитинства з діагнозом ДЦП, вона поскаржилася, що няня дівчинки виховує дитину побоями, як доказ показала відеозапис.

"Жінка розповіла, що встановила у квартирі відеореєстратор після того, як виявила на тілі дочки синці та численні ушкодження. Камера зафіксувала, як няня била дитину, коли вони залишалися удвох", - додав прокурор.

Читайте також: Няня побила хвору дитину: поліція Харкова вивчає докази

Як повідомляв раніше Укрінформ, 15 березня поліція внесла інформацію про те, що няня била 14 -річну хвору дівчинку, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Винним загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-