У Сумах двічі за день горів університетський гуртожиток

У Сумах двічі за день горів університетський гуртожиток

Укрінформ
У Сумах минулої доби вогнеборці двічі ліквідовували пожежі у студентському гуртожитку Сумського державного університету.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Сумській області. 

"Впродовж 26 березня співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій двічі залучались до ліквідації пожеж у 9-поверховому гуртожитку Сумського державного університету, що на вул. Замостянській”, - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що перший виклик надійшов о 12:06. В одній із кімнат на 5-поверсі горіли меблі. Існувала загроза поширення вогню на коридор та інші кімнати. “Під час проведення розвідки на 6, 7, 8 та 9 поверхах рятувальники виявили 17 осіб. Люди перебували у небезпеці, оскільки опинилися у димовій пастці та не могли самостійно вийти на свіже повітря. Рятувальникам вдалось вивести їх з небезпечної зони на вулицю", - йдеться у повідомленні.

Пожежу локалізували о 12:31, ліквідували - о 12:41. 

Водночас вже о 21:00 знову надійшло повідомлення про пожежу у цьому ж гуртожитку. Загоряння сталося на 5-му поверсі, але в іншій кімнаті. “Утворилось сильне задимлення... Рятувальники вивели на вулицю 23 людини. О 21:31 пожежу вдалось локалізувати, о 21:57 - ліквідувати”, - поінформували в ДСНС.

Читайте також: У Дніпрі горів гуртожиток

Вогнем знищено побутові речі, оздоблення стін, стелі по всій площі кімнати, пошкоджено побутову техніку, меблі, оздоблення стін коридору.

Причини виникнення пожеж з'ясовуються.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-