Стрілянина у Мелітополі: військові затримали порушника з собакою

Стрілянина у Мелітополі: військові затримали порушника з собакою

Укрінформ
У Мелітополі при спробі проникнення на територію військової частини затримано із застосуванням зброї місцевого мешканця.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу.

"25 березня близько 22.20 патрульним бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України, що дислокується у Мелітополі, було виявлено особу, яка потрапила на територію військової частини. Помітивши патрульного, порушник почав тікати. Військовослужбовець подав команду “Стій, стрілятиму” та після невиконання вимоги зупинитися застосував зброю згідно зі Статутом – здійснив попереджувальний постріл угору, після чого порушник зупинився та був затриманий", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нацгвардійці першими дали відсіч російській агресії – Президент

За попередньою інформацією, затриманим виявився мешканець с. Новобогданівки Мелітопольського району Запорізької області, 1978 року народження, який разом із собакою перетнув огорожу аеродромного поля та рухався в бік складів озброєння. У затриманого під час огляду не було при собі документів, що підтверджують особу, зброї та вибухових речовин не виявлено. Затриманого було передано представникам Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-