СБУ заблокувала незаконний продаж зброї у трьох регіонах

СБУ заблокувала незаконний продаж зброї у трьох регіонах

Фото
Укрінформ
Співробітники СБУ блокували протиправну діяльність осіб, причетних до незаконного обігу зброї в Івано-Франківській, Одеській та Харківській областях.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативники спецслужби, зокрема, затримали жителя Тисмениці на Івано-Франківщині на незаконному зберіганні зброї для подальшого збуту. Під час обшуків у помешканні зловмисника правоохоронці вилучили пістолет "ТТ", три ручні гранати РГД-5, Ф-1 та понад триста набоїв різного калібру. Також виявлено комплектуючі до зброї", - йдеться у повідомленні.

В Одесі під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання жителя обласного центру співробітники СБУ виявили три запали ручних гранат, понад сто набоїв різного калібру, холодну зброю та імітаційний снаряд військового зразка із вибухівкою.

Також правоохоронці вилучили із незаконного обігу близько п’ятсот набоїв калібру 5,45 мм, які зберігались у власному будинку жителя Нової Березівки Харківського району.

На Волині оперативники спецслужби виявили неподалік населеного пункту Гішин Ковельського району схованку з боєприпасами. Зі схрону, обладнаного у лісосмугі, співробітники СБУ вилучили дві ручні гранати РГД-5 та Ф-1, гранатометний постріл ВОГ-25 та п’ятдесят набоїв різного калібру.

Читайте також: СБУ показала знайдену на Донбасі російську "Чорну вдову"

Вилучені засоби ураження направлені на експертизу.

За всіма випадками у рамках відкритих кримінальних проваджень за ст. 263 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-