Міжнародний Трейд-клуб допоможе Дніпропетровщині залучити інвесторів

Міжнародний Трейд-клуб допоможе Дніпропетровщині залучити інвесторів

Фото
Укрінформ
У Дніпропетровській ОДА членам Міжнародного трейд-клубу презентували інвестиційний та економічний потенціал Дніпропетровщини.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

"Учасники можуть переконатися – регіон стабільний, фінансово спроможний. Ми – флагман реформ Президента України Петра Порошенка. Маємо успіхи в електронних держзакупівлях, децентралізації. Та ще є до чого прагнути. Ми зацікавлені у збільшенні інвестицій, опануванні нових ринків продажу, відкритті сучасних підприємств", – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

Міжнародний трейд-клуб у Дніпрі вже вшосте. У планах учасників – зустріч із керівництвом Дніпропетровської ОДА та Дніпропетровської торгово-промислової палати, візити до великих підприємств, спілкування з бізнесменами, ознайомлення із культурними традиціями, зокрема візит до Петриківки.

Читайте також: Україна не досягне стійкого зростання без МВФ і приватних інвестицій - експерт

За словами голови економічного і торгового відділу делегації Європейського Союзу Жосліна Гіттона, на закордонних ринках немає такого сегменту, який недоступний Україні.

Міжнародний Трейд-клуб допоможе Дніпропетровщині у залученні нових інвестицій / Фото: adm.dp.gov.ua

"Головне, чого потребують українські та, у тому числі, дніпровські підприємці, це інформація – про закони, тарифи. Ми готові її надавати. Для цього є Центр підтримки бізнесу при торгово-промисловій палаті. Діє програма кредитування "Все для бізнесу", працює компанія підтримки "Бізнес-омбудсмен", – сказав він.

Міжнародний трейд-клуб створили в Україні близько 25 років тому. Нині він об’єднує представників близько 60 посольств та міжнародних організацій. Його мета – розповісти іноземним бізнесменам про економічний потенціал України. Це дозволяє налагодити нові ділові контакти та залучити в країну іноземні інвестиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-