Укрпошта попереджає про затримки з доставкою через снігопади

Укрпошта попереджає про затримки з доставкою через снігопади

Укрінформ
Українські поштові оператори попереджають про затримку з доставкою одразу у кількох областях у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Така інформація оприлюднена на сайті поштового оператора.

"У зв’язку зі складними погодними умовами на території України можливі затримки у доставці поштових відправлень станом на 10:00 21 березня 2018", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, через складні погодні умови можлива затримка доставки поштових відправлень у наступних областях: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Луганська, Одеська, Полтавська, Черкаська, Харківська та м. Київ.

Читайте також: Сніг у квітні: синоптик озвучив невтішний прогноз для українців

Зазначається також, що через складні погодні умови, міжнародний аеропорт "Бориспіль" не виконує операції з обслуговування імпортних та експортних відправлень у повному обсязі. З цієї причини терміни пересилання міжнародних поштових відправлень можуть збільшитися.

В Укрпошті запевняють, що роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення термінів доставки кореспонденції.

Водночас, зранку, 21 березня, компанія "Нова пошта" також попередила про затримки автомобілів оператора через загальні обмеження руху на автодорогах.

У зв’язку з цим можливі затримки доставок компанії з/у Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Полтавську, Сумську, Кіровоградську, Одеську, Миколаївську, Херсонську, Луганську та Донецьку області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-