Москаль заборонив балаклави на масових заходах

Москаль заборонив балаклави на масових заходах

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження «Про заборону носіння балаклав при проведенні масових заходів на території Закарпатської області».

Про це повідомляється на офіційному сайті очільника області.

«Документ рекомендує Головному управлінню Національної поліції України в Закарпатській області вжити додаткових заходів щодо захисту громадян під час проведення масових заходів і забезпечити недопущення участі в них осіб у балаклавах, шоломах або з використанням інших засобів маскування обличчя. Крім того, з профілактичною метою міліції доручено ідентифікувати таких людей із подальшою перевіркою на причетність до скоєння злочинів.», - йдеться в повідомленні.

За словами Москаля, це «ненормальна ситуація, коли одні українці збираються на масові заходи й ховають свої обличчя від інших українців, прикриваючись при цьому патріотичними гаслами».

Читайте також: Москаль просить забрати із Закарпаття “конфліктного” главу виконавчої служби

Як раніше повідомляв Укрінформ, до річниці Карпатської України в Ужгороді місцеві праві провели марш сили – в балаклавах та з димовими факелами. На акції були присутні також праві з інших регіонів країни.

У зв’язку з цими акціями на Закарпатті силовики тиждень працювали у посиленому режимі – для запобігання провокаціям. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-