На переїзді під Троїцьким КамАЗ зіткнувся із локомотивом

На переїзді під Троїцьким КамАЗ зіткнувся із локомотивом

Фото
Укрінформ
На залізничному переїзді в районі смт Троїцьке Луганської області сталося зіткнення автомобіля КамАЗ з причепом з локомотивом потяга приміського сполучення "Станиця-Луганська –Лантратівка".

Про це повідомила в Facebook начальник відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай.

"Співробітники слідчо-оперативної групи Троїцького відділу поліції на місці автопригоди встановили, що 38-річний водій вантажівки на залізному переїзді, який не обладнаний шлагбаумом, але має світлову та звукову сигналізацію, проігнорував червоний сигнал світлофора і виїхав на колії, де саме в той час рухався локомотив. В результаті аварії загиблих та постраждалих немає", - повідомила Погукай.

Читайте також: У Києві вантажівка зіткнулася з трамваєм, рух заблокований

Водієві автомобіля доведеться поясняти правоохоронцям, чому він на залізничному переїзді не зупинився на заборонений сигнал світлофору, наголосила вона.

Як зазначає кореспондент агентства, дорожня пригода може викликати неабиякий резонанс, оскільки вона відбулась на залізничній гілці, яка з одного боку впирається в російський кордон, з іншого - веде на окуповану територію. На українську залізничну мережу ця гілка не має виходу. А отже в разі виходу з ладу локомотиву рух на вказаному маршруті може припинитись надовго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-