Москаль просить забрати із Закарпаття “конфліктного” главу виконавчої служби

Москаль просить забрати із Закарпаття “конфліктного” главу виконавчої служби

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль наполегливо просить міністра юстиції Павла Петренка забрати з Закарпаття начальника управління державної виконавчої служби Сергія Губченка, оскільки навколо нього назріває серйозний конфлікт.

Про це повідомляється на офіційному сайті Москаля.

«Геннадій Москаль направив міністру юстиції України Павлу Петренку листа з проханням терміново забрати із Закарпаття начальника управління державної виконавчої служби (ДВС) Сергія Губченка, проти якого висунуто ряд звинувачень у масштабних зловживаннях при реалізації конфіскованого майна», - йдеться в повідомленні.

За словами самого Москаля, до облдержадміністрації надходять численні звернення від представників громадських організацій та журналістів про системні правопорушення та відсутність прозорості в діяльності Управління ДВС Головного територіального управління юстиції в Закарпатські області. Однак керівництво управління ДВС не вживає жодних заходів для усунення недоліків у своїй роботі.

«Враховуючи зазначене, а також той факт, що відносно начальника Управління ДВС відкрито цілий ряд кримінальних проваджень, прошу розглянути питання про звільнення або переведення Сергія Губченка в іншу область», - заявив Москаль.

Читайте також: Москаль пояснив, чому Закарпаття на має перспективного плану формування ОТГ

Він зазначив, що громадськість Закарпаття зробить усе можливе, щоб не допустити дану особу до виконання посадових обов’язків, і облдержадміністрація виступає цілком на боці громадськості.

Москаль просить Петренка «невідкладно відреагувати на дане звернення», оскільки, за його словами, довкола особи Губченка на Закарпатті назріває серйозна конфліктна ситуація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-